Voor adverteerders

De mogelijkheden van de digitale wereld zijn eindeloos. Themanieuws.nl biedt u een nieuwe manier van adverteren. Er is geen beperking in aantal woorden, en filmpjes, foto’s, links en andere aanvullingen kunnen uw advertentie nét dat beetje extra geven. Daarnaast maakt digitaal adverteren uw bereik meetbaar. Een campagne kan op maat gemaakt worden en er is van alles mogelijk, van bannering tot advertorials, een video of awareness via socialmediakanalen. Alles is te bespreken en samen kunnen we een prachtige campagne uitwerken.

Themanieuws.nl is onderdeel van media-adviesbureau ETT Media. Onze huis-aan-huiskranten worden goed gelezen: ze hebben maar liefst een bereik van 91%. Inwoners weten ook Themanieuws steeds massaler te vinden. Dat is het bewijs dat onze crossmediale aanpak werkt: de middelen versterken elkaar onderling. De groep die u online bereikt is vaak niet dezelfde als de groep die de papieren uitgave leest, waardoor uw boodschap een grote groep bereikt.

Bent u geïnteresseerd in adverteren in de digitale uitgaven op Themanieuws.nl? Neem dan contact op via [email protected] of 050 313 7600.