Voor opdrachtgevers

Steeds vaker regelen inwoners zaken online. Zo’n 95% van alle Nederlandse huishoudens beschikt over toegang tot internet. Gek is het dan ook niet dat de overheid meegaat, en mee moet, in de trend van digitalisering.

Digitale kranten voorzien in een andere behoefte dan een papieren krant. Het is de sleutelfactor om de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening flink te verbeteren. In de digitale kranten op Themanieuws.nl kunnen filmpjes, meer fotomateriaal en relevante links toegevoegd worden. Ook biedt het platform de mogelijkheid om onderwerpen extra te belichten – digitaal hebben we immers geen beperkingen in aantal woorden. Uiteraard voldoet Themanieuws.nl aan de webrichtlijnen.

De online kranten die te vinden zijn op dit platform zijn eerder offline, huis-aan-huis verspreid. Onze huis-aan-huiskranten worden goed gelezen: ze hebben maar liefst een bereik van 91%. De groep die u online bereikt, is vaak niet dezelfde als de groep die de papieren uitgave leest. Dat is het bewijs dat onze crossmediale aanpak werkt: de middelen versterken elkaar onderling.

We merken dat gemeenten onze digitale uitgaven waarderen. Bent u geïnteresseerd in een digitale uitgave op Themanieuws.nl? Kijk voor meer informatie op ettmedia.nl of neem contact op met onze media managers via [email protected] of 050 313 7600.