Voorpagina Voorwoord Elver Pak uw Gelrepas! MVT Arnhem - Aanvraag energietoeslag Wijkteams Arnhem Contact met het wijkteam - Samen in de Wijkzorg Eenzaamheid onder jongeren Steentjes Mediation & Scheidingsspecialist Plushome Arnhem Op weg naar werk Vrijwilligerswerk - Attent Zorg en behandeling Attent Thuiszorg Pleyade - RIBW Arnhem & Veluwe Vallei Pleyade RIBW Arnhem & Veluwse Vallei Vizier Oost
in de gemeente Arnhem

Wijkteams Arnhem: voor alle inwoners van Arnhem

Wijkteams Arnhem is er voor iedereen die het zelf even niet redt, óók niet met hulp van familie, vrienden of buren. Coaches gaan naast je staan, denken mee en helpen je vooruit. Zodat je weer verder kunt.

Wanneer het minder gaat

Iedereen heeft wel eens momenten dat het minder gaat. Meestal kom je daar zelf wel weer uit. Zeker als je familie, vrienden en buren om je heen hebt die kunnen helpen. Lukt het je niet om oplossingen te vinden? Klop dan aan bij jouw wijkteam! De coaches zijn er voor alle inwoners van Arnhem.

Midden in de wijk

De acht wijkteams werken midden in de wijk. Er werken ongeveer 250 coaches bij Wijkteams Arnhem met elk hun eigen specialisme, bijvoorbeeld op het gebied van zorg, welzijn, wonen, werk en onderwijs.
De wijkteams hebben een eigen werkruimte in de wijk, maar je kunt de coaches ook tegenkomen op school, in een buurthuis of bij andere voorzieningen waar ze mee samenwerken.

Gratis en geen verwijzing nodig

De ondersteuning en begeleiding van de coach is gratis. Soms is er iets extra’s nodig. De coach kan dan specialistische zorg en ondersteuning op maat inzetten. Ben je 18 jaar of ouder? Dan betaal je hiervoor mogelijk een eigen bijdrage aan het Centraal Administratie Kantoor (CAK).

Heb jij een vraag?

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met Wijkteams Arnhem:

Telefonisch

Van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur kun je bellen met 088 - 266 00 00.

Online

Stel je vraag via het contactformulier op www.wijkteamsarnhem.nl/contact. Je krijgt binnen 5 werkdagen antwoord of Wijkteams Arnhem neemt contact met je op.

Maak een afspraak

Heb je een vraag? En heb je niemand in je omgeving die kan helpen? Wijkteams Arnhem denkt met je mee, adviseert en kan je doorsturen naar de juiste instanties of voorzieningen. Bijvoorbeeld wanneer je niet meer kunt rondkomen of op zoek bent naar gezelschap. De coaches kennen de activiteiten, verenigingen en organisaties bij jou in de buurt en helpen je om het eerste contact te leggen. Heb je hulp nodig van Wijkteams Arnhem? Maak dan direct een afspraak!

Vind je wijkteam

Sommige wijkteams hebben een wekelijks inloopspreekuur. Hieronder vind je een overzicht. Staat jouw wijk er niet bij? Maak een afspraak via 088 - 266 00 00 of ga naar het online contactformulier op
www.wijkteamsarnhem.nl/contact.

Wijkteam Noord-Oost (Alteveer, Cranevelt, Monnikenhuizen, Geitenkamp, Molenbeke, Plattenburg, Angerenstein, Paasberg, Wellenstein of Velperweg)

Inloopspreekuur
Iedere woensdagochtend van 9.00 – 12.00 uur
Rode Kruisgebouw
Cattenpoelseweg 263

Wijkteam Malburgen (Malburgen, de Praets, Het Duifje of Immerloo)

Inloopspreekuur door coaches team volwassenen en andere partners uit de wijk
Iedere donderdagmiddag van 13.00-15.00 uur in Huis vóór de Wijk
Eimerssingel-Oost 266

Inloopspreekuur door coaches team volwassenen samen met team Goed Geregeld

Iedere vrijdagochtend van 9.00-12.00 uur bij Rijnstad
Dovennetellaan 24a

Wijkteam Rijkerswoerd, Kronenburg, Vredenburg Wijkteam RKV

Inloopspreekuur
Maandag 9:30 – 11:30 uur
Croydonplein 388

Het Pluspunt, Rijkerswoerd

Inloopspreekuur
Woensdag 9:30 – 11:30 uur
Henri Dunanthof 3

SWOA de Petersborg

Inloopspreekuur
Donderdag 10:00 – 11:30 uur
Slochterenweg 40

Openbare ruimte in Rijnlandflat

Inloopspreekuur
vrijdag 10:00 – 12:00 uur
Stedumhof

Kinderdagverblijf Tussenthuis

Inloopspreekuur
vrijdagochtend m.u.v. schoolvakanties
8:30 – 10:30 uur
Meester J.M. de Kempenaersingel 6
(lokaal naast Psz Jip en Janneke)

Bron: www.wijkteamsarnhem.nl

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: