Beleef DSV en…Kom erbij!
Boeiende banen bij DSV|Rustoord in Lisse

Goede ouderenzorg is belangrijk, voor nu én in de toekomst. Daarvoor zijn voldoende goed opgeleide medewerkers nodig. Ook in het moderne DSV|Rustoord in Lisse. Wij zijn trots op al onze collega’s die zich in Rustoord en in de wijk elke dag weer met liefde inzetten voor de ouderen. We zijn een dynamische organisatie, volop in beweging. En we zoeken nog leuke collega’s:

Verzorgenden IG en Verpleegkundigen M/V

Bij ons kun je binnen je vak verder ontwikkelen, in een kleinschalige organisatie. De menselijke maat, goede kwaliteit én liefdevolle zorg staan bij ons voorop. Werken in de zorg is prachtig, uitdagend en boeiend werk! We zoeken nog collega’s voor zowel in woonzorgcentrum Rustoord als voor onze thuiszorg in de wijk. Je krijgt bij ons direct een vast contract. We werken samen in leuke kleine teams en het aantal uren kun je in overleg bepalen. We hebben ook mooie opleidingen in de ouderenzorg, waarbij je tegelijk al werkt én leert. Heb jij hart voor de zorg? Bij ons ben je van harte welkom!

_BT Clear

Petra van Beelen, verzorgende IG in DSV|Rustoord:

Hallo, ik ben Petra van Beelen en ik werk bij DSV|Rustoord op de PG afdeling ‘De Hyacint’ en ik heb het heerlijk naar mijn zin hier! Ik ben 12,5 jaar in dienst bij DSV. Ik ben begonnen op de locatie DSV|Salem. Hier heb ik 7 jaar als zorgassistente gewerkt. Daarna ben ik de zorgopleiding gaan doen en nu ben ik ruim 3 jaar gediplomeerd en werkzaam op de locatie DSV|Rustoord in Lisse. Het is gewoon een warm welkom hier!”

_BT Clear

“Het is mooi en afwisselend werk. Geen dag is het zelfde. Ik doe dit werk vanuit mijn hart!”

Als verzorgende IG doe je uiteraard de verpleegtechnische handelingen, maar daarnaast heb je ook nauw contact met de familie, fysio en artsen. Je stelt zorgplannen op voor de cliënten en dat alles maakt het werk zo boeiend. Er zijn ook allerlei mogelijkheden om je door te ontwikkelen en te groeien in je vak. De cliënten, de collega’s én de locaties zijn geweldig. Alles is hier laagdrempelig. Het maakt niet uit wat je doet, iedereen is gelijk en betrokken bij het werk. Ook zo’n boeiende baan? Ik ontmoet je graag!

Direct contact:

“Hoi, ik ben Jacco van der Plas, recruiter bij DSV|verzorgd leven. Als je informatie wilt over een baan of opleiding bij DSV, kan ik je daar persoonlijk meer over vertellen. Kijk op onze Werkenbij site en reageer direct. App, bel of mail mij gerust!

Op 31 maart ben ik aanwezig in Rustoord en ga ik graag met jou in gesprek. Dus kom gewoon even langs, of maak een afspraak. Dat mag natuurlijk ook op een ander moment. Je kunt dan bij mij al je vragen stellen over werken of opleidingen bij DSV. Of misschien direct al solliciteren. En wie weet word jij onze nieuwe collega!”

Werkenbij.dsv-verzorgdleven.nl
[email protected]
of app of bel mij: 06-10088723

31 maart 2022
DSV|BeleefDeZorg Dag

Wat?
Een actieve, gezonde én informatieve dag, speciaal voor jou!

Waarom?
Zo kom je te weten hoe het echt is om in Rustoord of in de wijk te werken bij DSV. We kunnen jou zo onze prachtige locatie laten zien én direct vertellen over zorg en welzijn en ons mooie vak.

Hoe?
We hebben een leuk, actief en afwisselend inloop-programma speciaal voor jou
bij Rustoord! Natuurlijk op anderhalve meter afstand en coronaproof. Neem een mondneusmasker mee en blijf thuis als je klachten hebt.

Er zijn lekkere (gezonde!) drankjes en hapjes om te proeven. Je kunt kennismaken en direct in gesprek met een zorgcollega. We hebben ook informatie voor je om thuis nog eens rustig na te lezen. En je krijgt een gratis attentie mee. Die moet je zeker even op komen halen!

Stel al je vragen en laat je informeren over werken in de ouderenzorg en opleidingen bij DSV. 

Of solliciteer direct!

Kom jij ook? Je bent
van harte welkom!

Datum: 31 maart 2022
Locatie: DSV|Rustoord, Rustoord 2, Lisse
Inlooptijd: 09.30 uur tot 16.30 uur

Bekijk hier de film en krijg alvast een kijkje achter de schermen op onze mooie locatie Rustoord

_BT Clear