Verkiezingskrant 2018


Iedere stem telt! Daarom informeert de gemeente Stein u met deze krant over de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart a.s.


Dat maakt Stein voor mij
een mooie toekomst

_BT Clear

Kom op 21 maart stemmen!
En maak Stein
nog meer van jou.

Lijsttrekkersdebat
Aetkaffee MFC de Grous
19 maart • 19:00 uur
> pagina 3

Informatie over onze democratie
> pagina 5

Stemlokalen, steminformatie en vervoer
> pagina 17

Jongeren in de politiek
> pagina 18

Uitnodiging verkiezingsavond

Op 21 maart vanaf 21:00 uur organiseert de gemeente een feestelijke verkiezingsavond in de hal van het gemeentehuis; het huis van de burger. Iedereen is hier van harte voor uitgenodigd!

Een feestelijk programma

Op deze verkiezingsavond (aan de Stadhouderslaan 200) worden niet alleen de tussentijdse uitslagen van de verkiezingen gepresenteerd. Maar we maken er na de intensieve campagneperiode van de politieke partijen, een echt feestje van! Er wordt muziek verzorgd door de zeer bekende ‘The Legendary Allstar RBR Bigband Sensation’. Niet te missen! En u kunt genieten van een hapje en een drankje van eigen bodem.

Onze gespreksleider Tom Jessen zal de aanwezigen en de kijkers thuis door de avond leiden. Waarbij hij onder andere samen met de lijsttrekkers van de deelnemende partijen de tussentijdse resultaten van de stembureaus analyseert en van commentaar zal voorzien. De voorzitter van het centraal stembureau (onze burgemeester) zal u meenemen in de wijze waarop de telling en de verdeling van de zetels in zijn werk gaat en wanneer de definitieve uitslag wordt bepaald en vastgelegd. Om 1:00 uur wordt de avond afgerond.

Kunt u er helaas niet bij zijn?
Bent u niet in de gelegenheid om naar de hal van het gemeentehuis te komen, dan kunt u de uitslagenavond ook ‘live’ op de TV volgen door af te stemmen op de Lokalen Omroep Stein. De tussentijdse uitslagen worden daarnaast ook via de gemeentelijke website www.gemeentestein.nl bekend gemaakt.

_BT Clear

_BT Clear