Winkeliers en horeca bouwen een feest voor jou!

Winkeliers en horecaondernemers vieren het Tourfeest graag met jou en hun vaste klanten. Zij gaan er alles aan doen om er met elkaar een fantastisch spektakel van te maken. We lichten hier graag alvast een tipje van de sluier op...

100-dagen-feestprogramma

Vanaf 26 maart 2015 – exact 100 dagen vóór Le Grand Départ – start het 100 dagen Tourfeest. Overal in de stad worden vanaf die datum activiteiten georganiseerd zodat iedereen alvast in de Tourstemming komt. Veel winkels, musea, cafés en restaurants gaan hun best doen om er voor jou een groot feest van te maken door hun zaak bijzonder aan te kleden. Veel ondernemers komen met speciale aanbiedingen en acties. Kortom: het wordt echt een feest voor iedereen!

Elke week mooie prijzen winnen!

Als je straks in een van de deelnemende winkels, horecazaken, culturele instellingen of musea te gast bent, dan zul je zien dat jij met jouw aankoop kans maakt op speciale Tourprijzen. Zo wordt er bijvoorbeeld een Limited Edition - Grand Départ Bike verloot; een bijzondere en speciaal ontworpen fiets! Naast deze bijzondere hoofdprijs zijn er nog volop andere prijzen te winnen.

Grand Départ Fietsbel: de hype van 2015?

Ken je de vuvuzela nog? Die typisch Zuid-Afrikaanse toeter die de hype werd van het WK in Zuid-Afrika? Wat is een Hollandser geluid dan de fietsbel? Natuurlijk leuk als aandenken op jouw fiets. Maar hij is ook vooral bedoeld als hét aanmoedigingsgeluid van Le Grand Départ. We hopen straks op het geluid van duizenden fietsbellen langs het parcours waarmee het peloton wordt aangemoedigd.

Aanmelden als ondernemer?

Als ondernemer meedoen met dit loyaliteitsprogramma dat zorgt voor blije klanten? Bestel dan nu het Tour-business-pakket bij het Business Peloton Utrecht. Neem een kijkje op business-pelotonutrecht.nl en vraag snel het pakket aan. Let op: de eerste serie pakketten zijn in een beperkte oplage beschikbaar. Dus als je als één van de eerste aan wil haken: bestel dan snel!

Officiële merchandise
Hoe vaak komt het nou voor dat zo’n enorm sportspektakel Utrecht aandoet? Je maakt dat waarschijnlijk maar één keer mee. Daarom is het natuurlijk leuk om een blijvende herinnering te bemachtigen. Een deel van de officiële merchandise van Le Grand Départ is in de lokale winkels en horecabedrijven te koop herkenbaar aan stickers en posters op de ramen en in etalages. Van T-shirt tot sleutelhanger, paraplu en een knalgele tent met uniek design. En dan hebben we het nog niet over dé gadget van 2015: de speciale Grand Départ Fietsbel! Vanaf april start de verkoop van deze bijzondere lijn via bol.com en tourdefranceutrecht.com. Neem een kijkje in onze digitale winkel en dompel je onder in het Utrechtse Tourgevoel.

Altijd up to date blijven? Houd utrecht2015.com in de gaten!