WELKOM OP
UTRECHT2015.com

Heb jij hem al bekeken? Utrecht2015.com, hét platform voor alle evenementen die plaatsvinden in het Utrecht fietsjaar 2015. Een interactieve website van, voor en door de stad én uiteraard voor alle inwoners en bezoekers.

Wat kun je allemaal op en met utrecht2015.com? Veel! Maak je persoonlijke agenda met evenementen die jij niet gaat missen. Zie in één oogopslag wat er over een evenement gezegd wordt door alle social media-posts. En vergeet niet jouw straat- of buurtfeest aan te melden!

Ben je op zoek naar informatie over Le Grand Départ zelf zoals een
interactieve kaart van het parcours?

Kijk dan op tourdefranceutrecht.com

 

DE AGENDA VAN...
TOM DUMOULIN

Met zijn derde plaats op het WK tijdrijden 2014 in Ponferrada bekroonde Tom Dumoulin een jaar waarin hij internationaal naam maakte als tijdrijder. De Nederlandse wielrenner van het jaar 2014 verlengde onlangs zijn contract bij Team Giant-Alpecin en is één van de grote favorieten voor de gele trui na de 13,7 km lange tijdrit in Utrecht.

13 en 14 juni

Utrechts wielerweekend

“Jongeren laten kennismaken met het wielrennen is de beste manier om de aanstroom van nieuw talent te garanderen. Natuurlijk ook leuk om hier van de winnaars van de toekomst te zien, wie weet koerst hier op 13 of 14 juni wel een toekomstige etappewinnaar.”

zondag 28 juni

Toerversie Utrecht

“Als amateurrenner even beleven hoe het is om een deel van het Tour de France-parcours te rijden, mooier wordt het toch niet als fietser? Nog leuker omdat je met een heel peloton van liefhebbers onderweg bent.”.

vrijdag 3 juli

Caravane d’Utrecht

“De Tour de France is niet compleet zonder de publiciteitskaravaan, en het feest in Utrecht dus ook niet! Een fietsende karavaan levert vast heel amusante taferelen op! Ik ben benieuwd naar deze kilometerslange optocht. Jij ook?”

zaterdag 4 juli

Etappe 1: Utrecht

“Als tijdritspecialist kan ik niet wachten om de Utrechtse 13,7 km zo hard mogelijk te rijden! En natuurlijk hoop ik dat alle Nederlandse wielerfans mij en de andere Nederlandse renners komen aanmoedigen.”